The Full Story

VID’s privatlivspolitik

1. Formål

Formålet med denne privatlivspolitik/databeskyttelsespolitik er at dokumentere, at VID overholder gældende krav til behandling af persondata, der opsamles på de websites, hvor indholdet administreres af VID. VID behandler i minimalt omfang personoplysninger. I det følgende dokumenteres persondatabehandlingen samt de sikkerhedsforanstaltninger, der er etableret i forbindelse med behandlingen.

 

2. Dataansvarlig

Den dataansvarlige er:

VID

Fyrkildevej 7, 1

9220 Aalborg Øst

 

3. Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne samarbejde med dig og levere relevant kommunikation til dig.

 

Vores website indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Navigerer på websiden

  • Sender en forespørgsel via websiden

  • Downloader materialer fra websiden

  • Tilmelder dig seminarer og andre events

 

Via vores hjemmeside indsamler vi kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere den service, du efterspørger.

 

Vi indsamler disse oplysninger for at kunne:

  • Give dig en mere personaliseret oplevelse

  • Forbedre og optimere vores websites

  • Kommunikere med dig på relevant vis

 

4. Cookies

 

En cookie er en datafil, som bliver gemt på din computer, tablet eller mobiltelefon. Cookies bruges til at administrere sessionen på den indloggede del. Data anvendes ikke til at registrere adfærd på siden, uden du har givet samtykke først. Formålet med den anonyme registrering af adfærd er at optimere siden med henblik på fremtidige tilpasninger af siden til vores brugere.

 

5. Videregivelse af data 

Vi videregiver ikke data.

6. Sletning af cookies

Cookies, som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

 

7. Lokationsbaserede værktøjer

VID kan spore og anvende den geografiske placering for din pc eller mobile enhed. Disse data indsamles med henblik på at forbedre vores ydelser.

 

8. Børn

VID tager hensyn til børns privatliv og ønsker at beskytte dette i videst muligt omfang, især i et online miljø. Vores sites er ikke specielt udviklet til eller rettet mod børn under 13 år. 

 

9. Tilmelding til seminarer og events

Tilmelding til events via hjemmesiden foretages gennem tredjepartsværktøjer. Data opbevares i disse systemer efter deres pågældende datapolitik og er ligeledes tilgængelige for medarbejderne i VID’s sekretariat.

 

Dine oplyste data ved tilmelding til et event via siden bruges kun til administration af tilmelding til eventet samt eventuelt til at sende materiale og evaluering i forbindelse med eventet. Ønsker vi at benytte dine oplysninger til andet, vil vi bede om samtykke for det.

 

Når du har tilmeldt dig et seminar eller et anden event hos VID, accepterer du samtidigt, at billeder fra seminaret eller eventen kan blive anvendt til markedsføring af VID på bl.a. sociale medier. Du har altid mulighed for at trække samtykke til offentliggørelse af billeder tilbage ved at kontakte os.

 

10. Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Oplysningerne opbevares, så længe det er nødvendigt for at opfylde det formål, til hvilket oplysningerne behandles.

 

Oplysninger kan opbevares længere, hvis det er nødvendigt for at fastslå, forsvare eller gøre retskrav gældende. Vi gennemgår regelmæssigt vores oplysninger og fjerner de personoplysninger, som ikke længere er nødvendige.

 

11. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig.

 

Du har ret til at få urigtige oplysninger, vi har om dig berigtiget.

 

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandlere (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan). Denne ret kan du udøve ved at skrive en mail til sekretariat@vidap.dk. Vi vil herefter slette dine informationer og underrette vores databehandlere (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) om, at oplysningerne skal slettes.

 

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig.

 

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

 

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

 

Du kan udnytte dine rettigheder ved at kontakte VID på mail sekretariat@vidap.dk.

 

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.

 

12. Sikkerhed

VID og vores samarbejdspartner anvender passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der sikrer integritet og fortrolighed i forbindelse med behandlingen af personoplysninger.