top of page
Forskningsmilj'.png

Bliv en del af VID’s lægepanel 

Kære praktiserende læge

Vil du hjælpe os ved at stille dine erfaringer fra din hverdag som læge i almen praksis til rådighed?

Vil du være med til at bygge bro imellem hverdagen i almen praksis og den seneste viden og forskning inden for almen medicin? Det håber vi. For så kan både dine kolleger og patienter over hele landet nemlig få gavn af din hjælp.

 

Derfor inviterer vi dig hermed til at blive en del af en brugergruppe sammen med fire andre praktiserende læger i det nystartede netværk VID, som du kan læse om nederst på denne side – og på de andre dele af vidap.dk.

 

Hvor lang tid skal jeg bruge?

 

Du skal bruge højest 7 timer om året på at hjælpe os, og du modtager honorar for din hjælp efter gældende MPU 10-minutters takst.

 

Hvad skal jeg lave helt konkret?

 

De 7 timer skal du bruge på 2 onlinemøder om året og på at svare på vores e-mails, når vi har spørgsmål om VID’s initiativer, som vi gerne vil høre dine input til.

 

Vi håber, at du vil fortælle os, hvordan vores initiativer ville fungere i lige præcis din lægepraksis. Og at du vil fortælle os, hvad der virker, når du implementerer f.eks. en ny behandling eller arbejdsgang i din praksis.

 

Hvorfor er jeg vigtig for VID?

 

Som praktiserende læge har du en dyb viden om din hverdag og alle dens udfordringer lige dér, hvor VID gerne vil gøre en forskel – tæt på patienterne i almen praksis.

 

Din viden og erfaringer er helt centrale for at sikre, at VID’s initiativer er både relevante for almen praksis og realistiske at føre ud i livet. 

 

Vi håber derfor meget, at du har lyst til at være en del af VID.

 

Ja tak! Hvordan melder jeg mig til lægepanelet?

 

Skriv ”lægepanel” i emnefeltet til info@vidap.dk. Så hører du fra os.

 

Har du spørgsmål eller kommentarer, så ring på 60 15 40 95 eller skriv til info@vidap.dk.

 

Med venlig hilsen

VID’s faglige medarbejdere

 

vidap.dk/kontakt

Mærke.png

Om VID

 

VID - Netværk for viden og kompetencer i almen praksis udspringer fra Forskningsenhederne for Almen Praksis i København, Odense, Aarhus og Aalborg, og netværket er støttet af Kræftens Bekæmpelse. VID’s mission er at bygge bro mellem viden og almen praksis til gavn for patienterne.

 

Det nye netværk for almen praksis vil blive et fælles omdrejningspunkt i et stærkt nationalt implementeringsmiljø på tværs af det almenmedicinske speciale, de fire forskningsenheder og de regionale kvalitetsenheder.

 

Formålet med VID er at samle, omsætte og implementere viden og værktøjer til kvalitetsudvikling samt at evaluere implementeringsindsatser i almen praksis.

 

Netværket er stiftet med en styregruppe med repræsentanter fra hver forskningsenhed, hver regionale kvalitetsenhed, PLO, DSAM og Kræftens Bekæmpelse. VID etablerer desuden en faglig følgegruppe, et lægepanel, ligesom input fra patientforeninger også bliver en del af VID’s arbejde.

 

En gruppe på seks faglige medarbejdere fordelt på de fire forskningsenheder for almen praksis driver netværket til daglig.

VID’s faglige medarbejdereningsenheder for almen praksis driver netværket til daglig.

bottom of page